Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документа державного планування (ДДП)

Дата: 09.11.2022 15:39
Кількість переглядів: 165

Повідомлення

про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документа державного планування (ДДП)

На виконання Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості Грабовецько - Дулібівська сільська рада Стрийського району Львівської області оприлюднює Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

«Детальний план території для розміщення об’єкту промисловості на земельній ділянці, що знаходиться на території  Грабовецько-Дулібівської сільської  територіальної громади біля автодороги Київ-Чоп» розроблений на замовлення Грабовецько-Дулібівської сільської ради відповідно до  Рішення № 486 від 19.07.2022 р. «Про розроблення детального плану території на території Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади  Стрийського району Львівської області».

ДДП є містобудівною документацією місцевого рівня, яка визначає функціональне призначення, параметри забудови з метою розміщення об’єктів будівництва, формування принципів планувальної організації забудови, уточнення в більш крупному масштабі положень схеми планування території району, визначення планувальних обмежень  використання території  згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами, формування пропозицій щодо можливого розташування об’єкту в межах однієї проектної території із дотриманням вимог містобудівного, санітарного, екологічного, природоохоронного, протипожежного та іншого законодавства з метою залучення інвестицій згідно інтересів територіальної громади, заходів щодо реалізації містобудівної політики розвитку території району, згідно п.4.1. ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст детального плану території»; визначеннямістобудівних умов та обмеженьзабудовиземельноїділянки.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Грабовецько - Дулібівська сільська рада Стрийського району Львівської області

Передбачувана процедура громадського обговорення у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

громадське обговорення починається з моменту оприлюднення повідомлення та триватиме протягом 15 днів.

б) Способи участі громадськості:

зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічну екологічної оцінки ДДП подаються у письмовому та електронному вигляді.

в) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Грабовецько - Дулібівська сільська рада (82434, Львівська обл., Стрийський р-н, с.Дуліби, вул. Шевченка, 170,тел.:(03245) 5-21-90, е-mail: srduliby@gmail.com)

Строки подання зауважень і пропозицій 15 днів з дня офіційного оприлюднення заяви.

Додаток:

Заява

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь