Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Грабовецько-Дулібівської сільської ради «Про організацію та проведення конкурсу для визначення виконавця послуг поводження з побутовими відходами на території с.

Дата: 15.08.2022 10:15
Кількість переглядів: 162

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх обєднань оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету Грабовецько-Дулібівської сільської ради «Про організацію та проведення конкурсу для визначення виконавця послуг поводження з побутовими відходами на території с. Грабовець, с. Конюхів, с. Колодниця, с. Монастирець Грабовецького старостинського округу та с. Воля-Довголуцька, с. Довголука Гірненського старостинського округу Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади»

Проект розроблений відділом комунальної власності, будівництва, житлово-комунального забезпечення та благоустрою Грабовецько-Дулібівської сільської ради (начальник Матійців Ю.Р.). 

Основною метою прийняття регуляторного акта є впорядкування та належна організація діяльності у сфері поводження з побутовими відходами на території с. Грабовець, с. Конюхів, с. Колодниця, с. Монастирець Грабовецького старостинського округу та с. Воля-Довголуцька, с. Довголука Гірненського старостинського округу Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади.

Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу проекту рішення виконавчого комітету Грабовецько-Дулібівської сільської ради «Про організацію та проведення конкурсу для визначення виконавця послуг поводження з побутовими відходами на території с. Грабовець, с. Конюхів, с. Колодниця, с. Монастирець Грабовецького старостинського округу та с. Воля-Довголуцька, с. Довголука Гірненського старостинського округу Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади», розміщено на офіційному веб - сайті Грабовецько-Дулібівської сільської ради – http://grabovecka.gromada.org.ua/ у розділі «Регуляторні акти».

Зауваження та пропозиції до проекту рішення Грабовецько-Дулібівської сільської ради приймаються в письмовому або електронному вигляді протягом одного календарного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу на адресу розробника до відділу комунальної власності, будівництва, житлово-комунального забезпечення та благоустрою (адреса: 82434, Львівська обл., Стрийський р-н, с. Дуліби, вул. Шевченка, буд. 170А, ел. пошта: viddilzhkg@gmail.com).

Рішення

             Додаток 1

             Додаток 2

             Додаток 3

             Аналіз регуляторного впливу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь