Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Інформація щодо незадекларованої праці.

Дата: 06.07.2022 16:39
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

Грабовецько-Дулібівська сільська рада повідомляє, що Головне управління Держпраці у Львівській області, в рамках виконання Національного плану зниження рівня незадекларованої праці на 2022 рік, на виконання окремого доручення Державної служби України з питань праці № Д-100/2.2/4.1-22а від 14.06.2022, 01.07.2022 розпочинає інформаційну кампанію “Виходь на світло!” з використанням візуальних матеріалів розроблених за сприянням проекту ЄС-МОП “На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні”.

Основною ціллю інформаційної кампанії є забезпечення соціального захисту працівників, зростання кількості застрахованих осіб у Львівській області, вжиття превентивних заходів по зниженню рівня незадекларованої праці в області.

Також у разі наявності інформації щодо можливих порушень суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність на території громади, законодавства про працю в частині неналежного оформлення трудових відносин, просимо надати таку на адресу Управління для першочергового проведення превентивних заходів.

Адреса: пл. Міцкевича, 8,  м. Львів, 79005, тел. (032)  235-76-73, факс (032)  235-76-73 http://lviv.dsp.gov.ua/, E-mail: dsp@lviv.dsp.gov.ua.

Фото без описуІнформаційні матеріали " Виходь на світло"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь