Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

УВАГА! Проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць.

Дата: 02.07.2022 11:32
Кількість переглядів: 169

Фото без опису

Грабовецько - Дулібівська сільська рада Стрийського району Львівської області повідомляє   про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць та провулків (площ) в селах Довголука та Воля-Довголуцька Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади Стрийського району Львівської області, яке відбудеться 02 вересня 2022 року о 15 год. 00 хв., за адресою: Львівська область, Стрийський район, с. Довголука, вул. Перемоги, 7, зала засідань.

Перейменуванню підлягають вулиця Жовтнева, вулиця Перемоги, площа Перемоги в с. Довголука та вул. Гастело в с. Воля-Довголуцька. Строк проведення громадського обговорення: протягом 2 місяців з дати оприлюднення цього інформаційного повідомлення.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються в усній формі (під час громадського слухання ) чи письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи (найменування, місцезнаходження – для юридичної особи), яка їх подає протягом 45 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення на наступну адресу: 82434, Львівська область, Стрийський район, с. Дуліби вул. Шевченка, 170А або на електронну пошту: srduliby@gmail.com, тел. (03245) 5-21-90.

Просимо мешканців Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади взяти участь у громадському обговорені порушеного питання.

Організатор громадських слухань Грабовецько-Дулібівська сільська рада Стрийського району Львівської області. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь