Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Грабовецько-Дулібівська сільська рада Стрийського району Львівської області, відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» від 20.03.2018 № 2354-VIII повідомляє про оприлюднення проєкту детального плану території для будівництва ус

Дата: 02.07.2022 13:11
Кількість переглядів: 377

Грабовецько-Дулібівська сільська рада Стрийського району Львівської області, відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» від 20.03.2018 № 2354-VIII повідомляє про оприлюднення проєкту детального плану території для будівництва установки по переробці вживаних автомобільних шин, відходів гуми, по вул. І. Франка, буд. 2а с. Нижня Стинава на території Грабовецько-Дулібівської сільської ради.

З 02 липня по 02 серпня 2022 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищеназваних робіт.

Підстава розроблення – рішення Грабовецько-Дулібівської сільської ради Стрийського району Львівської області від 12.05.2022р. № 463 «Про розроблення детального плану території на території Грабовецько-Дулібівської сільської ради Стрийського району Львівської області.

Замовником детального плану території є: Грабовецько-Дулібівська сільська рада.

Розробником проекту є: ФОП  Лопушанський М.Р. (кваліфікаційний сертифікат АА №000779).

Із проєктами містобудівної документації та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись у відділі архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради за адресою: 82435, вул. Лопатинського, 121с. Грабовець Стрийського району Львівської області, з 02 липня по 02 серпня 2022 року пн-пт з 10-00 по 16-00 та на веб-сайті http://grabovecka.gromada.org.ua/.

Контактна особа: начальник відділу архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради Кравець Андрій Володимирович ел. пошта: arch_gdotg@ukr.net.

Громадські слухання проєкту «Детальний план території для будівництва установки по переробці вживаних автомобільних шин, відходів гуми, по вул. І. Франка, буд. 2а с. Нижня Стинава на території Грабовецько-Дулібівської сільської ради», відбудуться 03 серпня 2022 року за адресою: Львівська область, Стрийський район, с. Н. Стинава, вул.  Зарічна, 2 (Народний дім) об 15.00 год.

Письмові зауваження та пропозиції до вищезгаданих проєктів можна подавати до 02 серпня 2022року включно до відділу архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Пропозиції  громадськості  до звіту про стратегічну екологічну оцінку подаються у письмовій формі до відділу архітектури та містобудування Грабовецько-Дулібівської сільської ради Грабовецько-Дулібівської сільської ради у вказаний строк.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Детальний план території для будівництва установки по переробці вживаних автомобільних шин, відходів гуми, по вул.І.Франка, буд. 2а с. Нижня Стинава на території Грабовецько-Дулібівської сільської ради.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку Детального плану території для будівництва установки по переробці вживаних автомобільних шин, відходів гуми, по вул.І.Франка, буд. 2а с. Нижня Стинава на території Грабовецько-Дулібівської сільської ради.

Опорний план

Проектиний план.

Ситуаційна схема.

Вертикалка мережі.

Схема інженерно - технічних заходів цивільного захисту.

Кадастрова карта.

Рішення сесії № 463 від 12.05.2022р. "Про розроблення детального плану території на території Грабовецько - Дулібівської сільської ради Стрийського району Львівської області".

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь