Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

оголошення

Дата: 07.06.2022 12:04
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

Задля підтримання порядку просимо усіх мешканців та власників будинків Грабовецько - Дулібівської громади в термін до 20 червня 2022 року покосити траву і бур’яни   на своїх земельних ділянках, ділянках в користуванні, біля двору і на прилеглій до них території (тротуар чи земельні зони вздовж огорожі до проїжджої частини вулиці), на земельних ділянках для ведення особистого селянського господарства (городи).

Звертаємося також і до всіх керівників підприємств та організацій з проханням підтримувати належний санітарний та естетичний стан населених пунктів, забезпечити скошування трави і бур'янів на прилеглих та закріплених територіях ваших підприємств, установ та організацій.

В першу чергу, мешканці приватного сектору зобов’язані утримувати територію навколо свого будинку у належному стані, систематично і своєчасно  скошувати  траву, бур’яни  на прилеглій та закріпленій території, а також на території прилеглій до їх ділянок.

Не забувайте також і про важливість видалення бур’янів та покосу високорослої трави  в місцях поховань рідних та близьких вам людей.

За порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій  населених пунктів (ст. 152 КУпАП) передбачений штраф для громадян у  розмірі від 340 грн. до 1360 грн., і для посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від 850 до 1700 грн.

Отже, кожному варто добре подумати, чи дотримуватися чистоти та порядку, чи сплачувати великі штрафи. До того ж сплата штрафу не звільнить фізичну особу від виконання робіт з ліквідації проявів та наслідків порушення.

Сільська рада не ставить за мету отримати побільше коштів від сплати штрафів громадянами, тому спочатку все-таки виносить попередження про наведення порядку біля своїх присадибних ділянок. У разі не скошування трави та бур’янів, після комісійного обстеження, яке буде проводитись після 20 червня 2022 року, на розгляд сесії буде виноситися питання про вилучення захаращених земельних ділянок із користування.

Сподіваємося на розуміння жителів.

Виконавчий комітет Грабовецько-Дулібівської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь