Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєкту детального плану території обмеженого річкою Стрий та залізничною віткою в с. Дуліби Стрийського району Львівської області та звіту про його стратег

Дата: 26.11.2021 15:28
Кількість переглядів: 288

Грабовецько-Дулібівська сільська рада повідомляє про оприлюднення проєкту детального плану території обмеженого річкою Стрий та залізничною віткою в с. Дуліби Стрийського району Львівської області та звіту про його стратегічну екологічну оцінку.

З 27 листопада по 28 грудня 2021 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищеназваних робіт.

Підстава розроблення – рішення № 284 Грабовецько-Дулібівської сільської ради від 31.08.2021 року.

Замовником детального плану території є: Грабовецько-Дулібівська сільська рада.

Розробником проекту є: ФОП  М. Лопушанський.

Із проєктами містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись в приміщенні будівлі сільської ради в с. Дуліби по
вул. Шевченка, 170 з 27 листопада по 28 грудня 2021 року пн-пт з 10-00 по 16-00 та на вебсайті http://grabovecka.gromada.org.ua/.

Контактна особа: Васильків Петро Ігорович (сільський голова), ел. пошта: srduliby@gmail.com.

Громадські слухання проєкту «Детальний план території обмеженого річкою Стрий та залізничною віткою в с. Дуліби Стрийського району Львівської області» відбудуться 28 грудня 2021 року за адресою с. Дуліби, вул. Шевченка, 170а об 11.00 год.

Письмові зауваження та пропозиції до вищезгаданих проєктів можна подавати до 28 грудня 2021 року включно до Грабовецько-Дулібівської сільської ради. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Пропозиції  громадськості  до звіту про стратегічну екологічну оцінку подаються у письмовій формі до Грабовецько-Дулібівської сільської ради у вказаний строк.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

ЗВІТ про стратегічну екологічну оцінку детального плану території обмеженого річкою Стрий та залізничною віткою в с. Дуліби Стрийського району Львівської області;

Детальний план території обмеженого річкою Стрий та залізничною віткою в с. Дуліби Стрийського району Львівської області;

Додаток 1 до детального плану "Проектний план. Схема організації руху транспорта і пішоходів";

Додаток 2 до детального плану "Опорний план, план існуючого використання території суміщений зі схемою існуючих планувальних обмежень".

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь