Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Привітання з Днем усиновлення!

Дата: 30.09.2021 14:28
Кількість переглядів: 920

Фото без опису

30 вересня в Україні відзначається ДЕНЬ УСИНОВЛЕННЯ, в день, церковної пам'яті великомучениці Софії та її дочок-Віри, Надії і Любові, які зараховані до лику святих. Це свято прославляє силу віри і мужності… 

Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято  сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Цей день заслуговує на пошану та повагу оточуючих.

Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Нехай разом, у це велике свято-Віри, Надії, Любові та Софії у Ваших сім’ях назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя.                             

Дякуємо усім усиновлювачам, опікунам, прийомним батькам, батькам-вихователям! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину… Шлях батьківства не буває легким, адже це постійна і наполеглива праця, але й водночас найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Нехай посаджені Вами зерна добра й любові проростуть в дитячих душах пишним цвітом! Щастя Вам, добра, миру та благополуччя! Нехай Віра, Надія, Любов  ніколи не покидають Ваші серця!

            З повагою,

сільський голова Петро ВАСИЛЬКІВ

та начальник Служби у справах дітей Тетяна СЕРА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь