Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

У ГРАБОВЕЦЬКІЙ ОТГ ПРОДОВЖУЮТЬ ПРАЦЮВАТИ НАД СТРАТЕГІЄЮ

Дата: 20.12.2018 12:51
Кількість переглядів: 409

         19 грудня у приміщенні  Грабовецького Народного дому відбулося третя  зустріч робочої групи з розробки Стратегій розвитку Грабовецької ОТГ.Засідання відбулося за участю експерта ГО «Європейський Діалог» Миколи Крата та радника з розвитку Львівського ЦРМС Зеновія Сірика 
        Унікальним досвідом сусідньої Польщі поділився тренер зі стратегічного планування Щецінського відділенння Fundacja rozwoju demokracji lokalnej (FRDL) Томаш Чубара. Експерт розповів про дієві практики бюджетного стимулювання. Цікавим є досвід делегування повноважень громадським організаціям: місцева громада виділяє гроші на, наприклад, функціонування футбольної команди, пожежної частини, а адміністративні функції управління передає громадським організаціям на конкурсній основі.
         Нагадаємо, що Грабовецькою ОТГ отримано перемогу у конкурсі "Підтримка реформи місцевого самоврядування-впровадження партисипативної моделі стратегічного планування в громадах Північної, Центральної і Західної України”, що співфінансується Міністерством Закордонних Справ Республіки Польщі і реалізується Фондом Розвитку Місцевої Демократії (Польща) за участі регіональних партнерів в Україні. Проект передбачає розробку Концепцій стратегій розвитку для 20 громад в 5 областях України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь