Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

ТИЖДЕНЬ УЧНІ ДОВГОЛУЦЬКОЇ ШКОЛИ ПОГЛИБЛЮВАЛИ СВОЇ ЗНАННЯ ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ

Дата: 19.12.2018 10:52
Кількість переглядів: 712

Фото без опису

    З 10 грудня  по 14 грудня 2018 року в Довголуцькій СЗОШ І-ІІ ступенів Грабовецької ОТГ проходили заходи в рамках Всеукраїнського тижня права, приуроченого річниці прийняття Загальної декларації прав людини. 
    Розпочався тиждень загальношкільною лінійкою, на якій учнів  ознайомили з планом проведення тижня, а також з історією прийняття Загальної Декларації прав людини. 
      Новий випуск стіннівки «Феміда» під гаслом: «Що треба знати про права та закони?» та виставка літератури інформували про права людини усіх, хто завітав до школи.
    У рамках тижня вчитель правознавства Галина Брелик. провела з учнями 6 – 9 класів ряд дійств, у ході яких вони ознайомились з міжнародними документами з прав людини. Зокрема, 12 грудня учні 9 – го класу показали свою  презентацію «Захист прав людини в Україні». А учні 8 – го класу писали твір-роздум на тему: «Мої правила життя». У ході дискусії «Недопустима поведінка» старшокласники називали та аналізували приклади правопорушень. 
     13 грудня учні 6 – 7 класів провели дійство «Права та свободи людини» із застосуванням кластеру, як одного з методів критичного мислення. Діти сміливо дали волю уяві та інтуїції, продовжуючи роботу до тих пір, поки не закінчилися всі ідеї. Школярі взяли участь в анкетуванні «Я – громадянин і патріот».
    У процесі підготовки та проведення Тижня, учні поглибили свої знання про права людини, наводили приклади про дотримання та порушення прав в повсякденному житті, використовуючи Загальну декларацію прав людини, Конвенцію ООН про права дитини, Конституцію України.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь