Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Енергоефективність - запорука успіху Грабовецької ОТГ

Дата: 05.10.2017 15:35
Кількість переглядів: 771

  Фото без опису

       5 жовтня в приміщенні Народного дому  с. Грабовець відбувся  тренінг «Енергоефективність як фактор успішної Громади».  Навчання для керівників бюджетних установ громади провів тренер GIZ з енергоефективності координатор "Виїзного офісу енергозбереження", представник Центру ресурсоефективного та чистого виробництва (проект UNIDO) Василь Прусак. Він наголосив на  необхідності щоденного обліку використання енергоресурсів в будівлях, який допоможе оцінити  стан енергоспоживання будівель й надалі створити енергопаспорти цих приміщень.
        Пан Василь розповів про неінвестиційні та маловитратні заходи енергозбереження, серед яких зміна поведінки користувачів, яку можна мотивувавти преміями. Йшла мова також про заходи з термомодернізації будівель. Було проведено  анкетування й  запропоновано  сформувати перелік першочергових будівель для зменшення використання енергоресурсів .
       Для  енергоефективних заходів необхідний фінансовий ресурс.Тож, щоб залучити фінансування на реалізацію енергоефективних заходів, Грабовецька громада взяла участь  у написанні Проекту диверсифікації підприємницької діяльності у сільській місцевості Львівської області який спрямований на  вирощування енергетичних культур, зокрема енергетичної верби, й переведення теплопостачання  будівель бюджетних установ на місцеве біопаливо. Одним із його авторів є Василь Прусак.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь