Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

До Конюхівської школи завітав Святий Миколай

Дата: 19.12.2016 12:28
Кількість переглядів: 525

Фото без опису

          16 грудня в НВК «Конюхівський ЗНЗ І-ІІІ ст. - ДНЗ» відбулося свято «Відчиняйте двері - йде Миколай, Він благословляє рідний наш край».  Розпочалося дійство з приходу Чарівниці – Зими.  Вона  розповіла дітям  про Святого Миколая, загадала дошкільнятам та учням початкової школи цікаві загадки.  Сестриці – сніжинки привели ясну Зорю, яка завжди осяває шлях Святому Миколаю. 
        Учні – першокласники показали хореографічну композицію «Лист Святому Миколаю». Малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий  Миколай принесе їм безліч подарунків. Діти, виконуючи ролі звірят, розповіли про те, що і лісові мешканці з нетерпінням чекають гостинців від Чудотворця.
         І ось настала урочиста мить -  в залі разом із  ангелом появився Святий Миколай. Він приніс всім дітям солодкі гостинці. Діти вітали Святого Миколая, віршами та піснями.
        На завершення з вітальним словом виступила директор НВК Алла Дорош, яка побажала всім добра, щастя, здоров’я та мирного неба, а також подякувала спонсорам та організаторам святкового дійства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь