Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Керівники Стрийського міськрайонного центру зайнятості провели круглий стіл для працівників Грабовецької сільської ради

Дата: 10.03.2017 17:00
Кількість переглядів: 654

      Сьогодні, 10 березня,   Грабовецьку сільську раду відвідали працівники Стрийського міськрайонного центру.  В круглому столі взяли участь  голова ОТГ Богдан Барабаш та працівники сільської ради. Під час  зустрічі директор Стрийського міськрайонного центру зайнятості Романа  Вишньовська розповіла  про   впровадження нових форм роботи у діяльність служби зайнятості у 2017 році та ознайомила  з переліком соціальних послуг, які надає служба зайнятості суб’єктам господарської діяльності для вирішення кадрових питань.

     Гості також  запропонували  співпрацю для організації весняної толоки  й благоустрою території та залучення до цих робіт  людей, які стоять на обліку у центрі зайнятості.

    Романа  Вишньовська розповіла про те, що працедавці мають право на компенсацію витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за кожну особу, працевлаштовану на новостворене робоче місце за скеруванням центру зайнятості. А у разі працевлаштування ними переселенців з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, мають право на відшкодування основної та додаткової заробітної плати, а також суми єдиного внеску, нарахованого на ці виплати протягом року.  

     Під час зустрічі також наголошувалось на  важливості офіційного працевлаштування й дотримання чинного законодавства у сфері трудових відносин. Сторони домовилися про співпрацю й обміном інформацією.  Одним з таких кроків буде організація зустрічі  для роботодавців, які працюють на території Грабовецької ОТГ  з фахівцями служби зайнятості.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь