Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

БЕРЕЖІТЬ НАЙДОРОЖЧИЙ СКАРБ - ЖИТТЯ!

Дата: 14.07.2021 14:17
Кількість переглядів: 615

Фото без опису

За 5 місяців 2021 року на підприємствах залізничного транспорту України (на станціях, перегонах, територіях підприємств) внаслідок наїзду залізничного рухомого складу, падіння з нього або інших видів впливу отримали травми різного ступеню важкості 103 сторонніх залізничному транспорту особи, у тому числі 57 із смертельним наслідком, з них 6 осіб уражено електрострумом, у тому числі - 2 смертельно. За аналогічний період 2020 року травмовано 100 осіб, у тому числі 2- смертельно.

У регіональній філії «Львівська залізниця» травмовано 12 громадянин проти 12 у минулому році (0), з них 9-зі смертельним наслідком проти 6 у минулому році (+3). Одна із головних причин невиробничого травматизму - це порушення,особами Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України.

Найбільша кількість випадків сталася з дітьми на залізниці через грубі порушення ними « Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України», а саме через ходіння по коліях, залізничних мостах, безглузді пустощі.

Вкотре звертаємося до дітей не влаштовувати ігор на залізничних коліях та поблизу них, не їздити на велосипедах по території залізничних переїздів, станцій, вокзалів, не підніматись на ферми залізничних мостів, світлофорів, дахи вагонів та не пролазити під вагонами, не перебігати колії перед поїздами. Не стояти на краю перону або посадочної платформи та не використовувати навушники поблизу колії, не робити селфі на колії тому що такі дії можуть привести до небезпечних наслідків.

Фото без опису

Шановні громадяни! Не дозволяйте собі і своїм дітям прогулюватись по залізничних коліях. Будьте обережні на переїздах, адже залізнична колія - це зона підвищеної небезпеки. Нехтуючиими правилами, можна втратити найдорожчий скарб - ЖИТТЯ.  

Фото без опису

Адміністрація ВСП «Стрийська дистанція колія»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь