Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

130 річниця з Дня народження Голови Проводу ОУН - Євгена Коновальця!

Дата: 14.06.2021 13:12
Кількість переглядів: 320

13 червня 2021року, в переддень 130 річниці з Дня народження Голови Проводу ОУН - Євгена Коновальця, у Народному Домі с. Гірне відбувся фестиваль патріотичної пісні «Провідник буремної доби», за участі художньої самодіяльності НД Грабовецько-Дулібівської ТГ. Розпочали свято з благословення декана Любинецького Деканату - отця Григорія Шептицького. Вчитель історії Гірненської ЗОШ  - Шепітяк Галина Володимирівна ознайомила всіх присутніх з біографією Є. Коновальця  та розповіла про його вклад в історію нашої Держави. У виконанні учасників худ. Самодіяльності прозвучали пісні з різних періодів історії України. З подякою до всіх організаторів та учасників фестивалю звернулися : голова Грабовецько-Дулібівської ТГ – Васильків П. І. і начальниця відділу освіти та культури – Балабанська Л.В. На святі також були присутні представники з депутатського корпусу Грабовецько-Дулібівської сільської ради.
Євген Коновалець писав: "У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю". Століттями наш народ змушений був братися за зброю, аби захистити свою землю від чужинецьких орд. Ця Богом дана прекрасна і неповторна земля , що зветься – Україна, постійно ставала ласим шматком для завойовників. Тому кожному поколінню українців доводилося боротися за свою національну ідентичність, свою свободу, соборність. Тож, ще з материнським молоком дитина повинна перейняти любов до своєї Вітчизни, щоб згодом на повні груди гордо заявити: «Я – українка, ти – українець, ми народилися українцями на нашій, Богом даній Землі!»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь