Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

09 червня 2021 року головою Грабовецько-Дулібівської сільської ради проведено нараду з представниками Басейнового управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну.

Дата: 09.06.2021 14:21
Кількість переглядів: 457

Головою Грабовецько-Дулібівської сільської ради, Петром ВАСИЛЬКІВИМ, 09.06.2021 року проведено нараду з представниками Басейнового управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну, з метою реалізації проєкту «Будівництво водопровідних мереж с. Гірне, Стрийського району, Львівської області».

На порядку денному обговорено проблему існуючого водогону в с. Гірне, який збудований ще у 1963 році, та перебуває в аварійному стані, є наполовину зруйнований, не функціонує. Термін його експлуатації давно вичерпаний, що може призвести до припинення водопостачання жителів села та розмивів дорожнього полотна автомобільних доріг.

У 2009 році, на виконання постанови КМУ від 31.08.2009 року №991 «Про виділення коштів для проведення робіт з будівництва водопровідних мереж в місцях утворення депресійних лінійок», було розпочато будівництво нового водогону по території села Гірне. Замовником з будівництва виступало Львівське обласне управління водного господарства. Кошти виділялись Державному комітету по водному господарству з Державного фонду охорони навколишнього природнього середовища. Дані роботи не були завершенні через відсутність фінансування. У 2020 році проведено коригування ПКД та пройдено експертизу.

На сьогоднішній день Басейновим управлінням водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну розроблено державний інвестиційний проєкт «Будівництво водопровідних мереж в населених пунктах Львівської області, що користуються привізною водою», для реалізації якого у державному бюджеті виділено 10 млн.грн.

За підсумками проведеної наради, на фінансування проєкту «Будівництво водопровідних мереж с. Гірне, Стрийського району, Львівської області», передбачено 8 млн. 900 тис. грн. державних коштів, а початок робіт по будівництву водогону заплановано на серпень 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь