Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Тиждень безпеки дорожнього руху.

Дата: 20.05.2021 15:37
Кількість переглядів: 975

Фото без опису

Україна приєднується до 6-го Глобального Тижня безпеки дорожнього руху, який у всьому світі пройде із 17 по 23 травня 2021 р. Тиждень відкриває Друге Десятиліття дій по забезпеченню безпеки дорожнього руху на 2021-2030 рр., схвалене резолюцією Генеральної Асамблеї ООН 74/299 на 74-й сесії в серпні минулого року, з амбіційною метою скорочення кількості смертей та травм у результаті дорожньо-транспортних пригод на 50% до 2030 року. Світовим співтовариством розпочато низку заходів, спрямованих на якісне поліпшення ситуації з проблемою дорожньо-транспортної аварійності.
Тематика 6-го Глобального Тижня безпеки дорожнього руху пройде під гаслом #StreetsForLife#Love30 та буде присвячена обмеженню швидкості руху транспортних засобів до 30 км/год в межах житлових та пішохідних зон у містах. Безпека міських вулиць – це і про безпечну швидкість, і про належну транспортну інфраструктуру, і про альтернативні види транспорту, і про безпечну поведінку учасників дорожнього руху тощо.


З метою підтримки цілей Десятиліття та загальносвітової тематики Грабовецько-Дулібівська сільська рада проводить традиційний всеукраїнський Тиждень безпеки дорожнього руху. Начальником сектору взаємодії з громадами відділу превенції Стрийського районного управління ГУ НП у Львівській області, капітаном поліції, Володимиром МАСЛЯНИКОМ, 20 травня у НВК «Дулібській  ЗОНЗ  І-ІІ ступенів – ДНЗ», «Довголуцькій середній ЗОШ І-ІІ ступенів» та «Нижньостинавській середній ЗОШ І-ІІ ступенів» було проведено Єдиний національний урок на тему: «Безпека дорожнього руху».

Фото без опису

Фото без опису

В цікавій ігровій формі діти повторили вже відомі правила дорожнього руху, а також капітаном поліції, Володимиром МАСЛЯНИКОМ, було проведено загальне ознайомлення з поліцейським автомобілем.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь