Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Сільський голова відзвітував про діяльність Грабовецької ОТГ у 2016 році

Дата: 09.02.2017 12:00
Кількість переглядів: 842

    

     Фото без опису

      У середу, 8 січня, сільський голова Богдан Барабаш звітував про діяльність Грабовецької сільської об'єднаної громади у 2016 році.  Звіт  відбувся на черговому засіданні сесії сільської ради. Окрім депутатів на засідання були запрошені керівники установ ОТГ та голови сусідніх сільських рад. 
    Голова  коротко наголосив на необхідності проведення реформ у сфері децентралізації. Далі розповів про перші успіхи об'єднаної громади. Зокрема до  об''єднання надходження до бюджетів чотирьох сільських рад становили 961 000 грн. За рік вони зросли  і в 2016 році власні надходження до бюджету ОТГ становили  3 960 000 грн.. Свої фінансові зобов'язання громада виконала,  працівники усіх бюджетних установ отримали зарплату у повному обсязі. 
    У минулому році успішно реалізували проект  реконструкції вуличного освітлення. І вже сьогодні  вулиці усіх шести сіл  освітлені.  Цей проект планується продовжувати й зробити освітлення дороги між населеними пунктами.
    Аналізуючи освітню галузь, голова зазначив що виконавчій владі вдалося налагодити  діалог з керівниками  шкіл,.Однак ця галузь потребує серйозного реформування. Школи повинні зміцнюватись й збільшуватись, а діти мають виходити зі школи сильнішими, освіченішими, готовими до дорослого життя. У минулому році було проведено утеплення горища й профілактику котельні школи в с.Довголука, ремонт автобуса “Школярик”,  благоустрій на подвір'ї школи с. Конюхів, ремонт ДНЗ “Сонечко” в с. Довголука. Голова зазначив, що видатки в цих напрямках - це інвестиції в молоде покоління. 
    Були озвучені  проблеми й перспективи громади, зокрема прийнятий на сесії Львівської обласної ради перспективний план Стрийщини. Ще одним потенційним напрямків розвитку Грабовецької ОТГ є територія колишнього військового аеродрому, де можна залучити великі інвестиції.
    Детальний звіт голови Грабовецької сільської ради читайте тут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь