Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

МЕШКАНЦІВ ГРАБОВЕЦЬКОЇ ОТГ ПРОСЯТЬ ДОПОМОГТИ ЗАПОБІГТИ НЕЗАКОННОМУ ВТРУЧАННЮ У МАГІСТРАЛЬ НАФТОПРОВОДУ

Дата: 09.02.2017 01:05
Кількість переглядів: 569

    Фото без опису

       На засіданні виконавчого комітету Грабовецької сільської ради було розглянуте звернення від лінійно-виробничої диспетчерської станції «Дрогобич» щодо збільшення кількості крадіжок нафти та  незаконних втручань в роботу магістральних нафтопроводів, яка пролягає територією ОТГ. Члени виконкому, обговоривши дане звернення, запропонували зобов'язати керівників комунальних підприємств і організацій, директорів шкіл довести до відома підлеглих осіб  звернення  ЛВДС “Дрогобич” та звернутися до громади через сайт Грабовецької ОТГ.
     До відома мешканців Грабовецької ОТГ, для недопущення порушень зловмисниками охоронних зон та незаконних втручань в роботу магістрального нафтопроводу для запобігання крадіжок нафти, виникнення аварійних ситуацій та попередження можливого негативного впливу на довкілля внаслідок пошкодження та розгерметизації трубопроводів чи відводів від них,  просимо не стояти осторонь, якщо ви стали свідком таких злочинів. Адміністрація Філії «МН «Дружба» ПАТ «Укртранснафта» гарантує грошову винагороду та конфіденційність особі, яка надасть підтверджену в подальшому інформацію про осіб, які причетні до вчинення навмисних пошкоджень магістральних нафтопроводів та крадіжок нафти.
     Основними ознаками злочинної діяльності є: проведення незвичних польових робіт неподалік нафтопроводу за допомогою тракторів та іншої спецтехніки; розкопування ґрунту поблизу нафтопроводу; наявність великих бухт гумових або пластикових труб діаметром 4-6 см; наявність різкого запаху нафтопродукту з домішками сірководню; огородження орендованих територій або приміщень парканами; встановлення на орендованій території або в приміщеннях ємностей; охорона огороджених територій або приміщень сторонніми особами.
     У випадку виявлення  підозрілих осіб, техніки, проведення відповідних робіт в охоронних зонах магістрального нафтопроводу, що можуть свідчити про підготовку до вчинення злочину, просимо інформувати службу безпеки ЛВДС «Дрогобич» за тел. 067-344-11-04, або оперативного чергового за тел. 067-344-64-75, або 102, або у Грабовецьку сільську раду.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь