Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

На території громади підтверджених випадків на COVID-19 немає

Дата: 28.04.2020 11:23
Кількість переглядів: 2119

Фото без опису   

  У п’ятницю, 24 квітня 2020 року, до Грабовецької сільської ради надійшов лист зі Стрийського міськрайонного відділу ДУ “Львівський обласний лабораторний центр Міністерство охорони здоров`я України” про те, що в с. Довголука Стрийського району перебуває 30-річний чоловік з підозрою на COVID-19. Зважаючи на те, що дана інформація має суспільно важливе значення та для того, щоб запобігти можливому поширенню захворювання на нашій території, вважали за необіхність повідомити про даний факт на сайті ОТГ. Як кажуть, краще зайвий раз перестрахуватись і запобігти масовому поширенню, ніж боротися з наслідками.

     У понеділок, 27 квітня, головному лікареві КНП «Амбулаторії загальної практики сімейної медицини» Грабовецької сільської ради вдалося поспілкуватися з родичами цього чоловіка. З’ясувалося, що чоловік знаходиться не на  території Грабовецької ОТГ. Є і хороша новина для самого пацієнта. Його тест ПЛР виявився негативним.

     Однак, це не означає, що небезпеки немає і можна нехтувати правилами карантину.  Станом на 28 квітня 2020 в Україні зафіксовано 9410 лабораторно підтверджених випадки COVID -19, зокрема  у Львівській області  -  371 випадок. Тож продовжуємо бути пильними, тримаємо соціальну дистанцію, ретельно миємо руки та дотримуємось правил карантину!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь