Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Відбулася чергова сесія Грабовецької сільської ради

Дата: 07.12.2018 12:16
Кількість переглядів: 558

  Фото без опису

    6 грудня відбулася чергова сесія Грабовецької сільської ради. Депутати прийняли ряд важливих рішень. Зокрема внесли зміни до структури виконавчих органів влади  та до бюджету Грабовецької сільської ради.  Взяли на облік безхазяйне майно в селі Воля-Довголуцька й Довголука. Затвердили  План діяльності Грабовецької сільської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік. 
    Згідно затвердженої  Програми підтримки громадян - жителів Грабовецької сільської ради, які прийняті на військову службу за контрактом до Збройних сил  України у 2019-2020 роках вирішено тим, хто йде на контракт у Збройні сили України надавати допомогу з бюджеті громади у сумі 5 000 грн. Також прийняте рішення про  надання грошової допомоги до Дня ліквідатора аварії на ЧАЕС.
    Також депутати надали дозвіл   на поділ земельної ділянки з площею 5,8767 га на території с. Грабовець для учасників АТО.
     Була також прийняте рішення про участь комунального підприємства «Добробут» у заснуванні (створенні) ТОВ «Грабовецька ТЕЦ» та делегування керівника КНП «Амбулаторія ЗПСМ-1» Грабовецької сільської ради у госпітальну раду Львівського госпітального округу. Розглянуті заяви громадян

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь