Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

У Грабовецькій ОТГ створили свою добровільну пожежну команду (фото, відео)

Дата: 01.11.2018 10:31
Кількість переглядів: 1188

Фото без опису

   31 жовтня у с. Грабовець урочисто відкрили Пункт добровільної пожежної команди. Пункт знаходиться  у напівпідвальному приміщенні Народного дому, яке напередодні відремонтували і оснастили відповідним реманентом. До команди пожежників  зголосилося семеро добровольців – мешканців громади. Керівником призначили Тараса Гіршого, який є ветераном пожежної служби.

      Приміщення освятив настоятель храму с. Грабовець отець Зеновій Федькович.  Сільський голова Богдан Барабаш подякував усім спонсорам, які допомогли з ремонтом й оснащенням приміщення. Особлива подляка начальнику Стрийського РВ ГУ ДСНС України у Львівській області Віталію Штефану, який був натхненником створення пожежної команди у Грабовецькій об’єднаній громаді.  Керівник рятувальників Стрийщини розповів, що головною функцією новоствореної добровільної команди буде гасіння пожеж у екосистемі, яких  дуже багато в осінній  період. Однак у разі складних ситуацій на території громади на допомогу завжди прийдуть рятувальники з Стрийської пожежної частини. Пан Штефан також  вручив посвідчення усім присутнім членам  добровільної пожежної коман

       Серед гостей, які були присутні на відкритті, депутати сільської ради та представники  райдержадміністрації. Запросили й учнів Дулібської школи-гімназії. Саме для них провели показові тренування з гасіння пожежі.  Пожежники ще раз нагадали школярам про правила поводження з вогнем й про те, що сухе листя й траву спалювати. не можна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь