Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Активні мешканці громади долучилися до розробки Стратегії розвитку Грабовецької ОТГ

Дата: 23.10.2018 16:47
Кількість переглядів: 461

       

      19 жовтня у приміщенні  Грабовецького Народного дому відбулося засідання робочої групи з розробки Концепції стратегій розвитку Грабовецької ОТГ. Це вже друга зустріч з розробки стратегії. Засідання відбулося за участю експерта ГО «Європейський Діалог» Миколи Крат. А також членів  робочої групи з розроблення  Концепції стратегії розвитку, активні мешканці громади, працівники освіти та культури.   
       Під час засідання обговорено важливість  Стратегії розвитку для громади, зроблено SWOT-аналіз, який дозволяє порівняти  сильні і слабкі сторони громади, оцінити можливості і загрози. Далі працювали у форматі трьох  груп: економічного, екологічного та соціального спрямування. Напрацювання передано для подальшої обробки експертами ГО «Європейський Діалог». 
     Нагадаємо, що Грабовецькою ОТГ отримано перемогу у конкурсі "Підтримка реформи місцевого самоврядування-впровадження партисипативної моделі стратегічного планування в громадах Північної, Центральної і Західної України”, що співфінансується Міністерством Закордонних Справ Республіки Польщі і реалізується Фондом Розвитку Місцевої Демократії (Польща) за участі регіональних партнерів в Україні. Проект передбачає розробку Концепцій стратегій розвитку для 20 громад в 5 областях України.
      Наступну зустріч робочої групи з розробки Концепції стратегії розвитку громади  заплановано на 16 листопада. Всього ж до кінця року заплановано  проведення трьох таких зустрічей.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь