Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Учительський мікс «Щасливі разом»

Дата: 09.10.2018 16:37
Кількість переглядів: 600

Фото без опису

      Разом з жовтим осіннім листям в Україну приходить одне із найяскравіших свят - День вчителя, щоб висловити вдячність людям, які щодня вкладають у школярів свою душу, знання і життєвий досвід.

     По-особливому цей день (5 жовтня) проходить в НВК «Конюхівський ЗНЗ І-ІІІст. - ДНЗ». Із самого ранку в кожному класі панує особлива святкова атмосфера, в коридорах гамірно, всі посміхаються, всі святково вдягнуті, у всіх чудовий настрій. 

     За шкільною традицією,  День вчителя - ще й день учнівського самоврядування, тому уроки в школі проводять одинадцятикласники.

     Приємною нотою в цей день також стала колективна творча справа – учительський мікс  «Щасливі разом», головним учасником якого став випускний клас, який привітав вчителів не тільки теплими словами, а й чудовими квітами. Учні різних класів дарували своїм наставникам тепло та радість з усмішкою на обличчі. Одні співали, інші танцювали,  робили пародії на різні уроки, розповідали смішні історії про вчителів. А  учні   початкових  класів  порадували  своїми  цікавими віршиками - привітаннями.

        Атмосфера цього дня для всіх працівників НВК була насправді теплою та дружньою. Бажаємо всім  вчителям наснаги, терпіння, нових успіхів в роботі та більше талановитих учнів. Миру в ваших оселях та країні, добробуту та процвітання у всіх справах.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь