Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Подорож до міста Лева

Дата: 02.10.2018 09:50
Кількість переглядів: 566

Фото без опису 

        20 вересня  учні Довголуцької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів побували на екскурсії у  Львові. Саме у цей час у місті проходив 25 Book Forum. Школярі також мали змогу відвідати цей  масштабний культурний та книжковий захід, де поспілкуватися з відомими авторами, а також придбати нові цікаві книги.

        Найбільше враження у молодих людей залишила несподівана зустріч із міністром культури України Євгеном Ніщуком. А зафіксована фотомить буде постійно про це нагадувати.

        Під час подорожі до міста Лева  школярі побували у Музеї визвольної боротьби України, де ознайомилися з експозицією, що відображає найвизначніші події в історії визвольної боротьби України від кінця ХІХ століття й до проголошення незалежності у 1991 році.

Фото без опису

        Особливо учням запам’яталась розповідь екскурсовода про бойовий шлях легіону Українських Січових Стрільців, події національно-визвольної революції 1917—1921років у Наддніпрянській Україні та Галичині. Вразили експонати періоду сталінських репресій – речі репресованих українських патріотів, які загинули та вижили у більшовицьких тюрмах і таборах Сибіру.

       Прогулянка вулицями міста стала завершальним акордом подорожі, Львів – дивовижне місто, яке наскрізь просякнуте п’янким ароматом кави і шоколаду, духом аристократичної старовинної архітектури та розмаїтим поєднанням культур. Тут гармонійно сплелися різні епохи та стилі, традиції старовини і темперамент сучасності, українська самобутність і європейський шарм. З одного боку,

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь