Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Негода не змогла зіпсувати свята у селі Грабовець

Дата: 27.08.2018 15:57
Кількість переглядів: 486

     У неділю, 26 липня, у Народному домі с. Грабовець відбувся святковий концерт присвячений 27- річниці Незалежності України, який підготували й провели працівники культури. Учасники концерту – молодь села вітали усіх присутніх з таким чудовим святом – святом державності й свободи.  Святом окроплене кров’ю українських синів і дочок, які відділи своє життя за Незалежність України. Хвилиною мовчання зал вшанував їхню світлу пам’ять.

     Святковий та гарний  настрій, який створили юні артисти у залі, не змогла зіпсувати негода. У якусь мить через грозу було знеструмлено Народний дім. Однак артисти  не розгубилися і без музичного супроводу усі разом заспівали пісню «Україна – це ти». Ще кілька хвилин і чоловіки привезли генератор, щоб підключили апаратуру і  свято продовжилось.

     Глядачі гучними оплесками дякували юним талантам за чудове свято й гарний настрій. Керівник Народного дому Леся Кузло подякувала усім хто долучився до підготовки та організації святкового дійства й тим, хто не пошкодував свого часу й прийшов на концерт.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь