Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

До уваги молодих людей

Дата: 14.08.2018 10:40
Кількість переглядів: 376

 Фото без опису

    17-18 серпня 2018 року в місті Яворів по вул. Івана Франка,10А (за РНД "Сокіл") відбудуться відкриті обласні військово-патріотичні змагання "Зорі звитяги". До участі запрошуються команди з районів та об’єднаних територіальних громад Львівської області та команди із Всеукраїнського Об’єднання Військово Патріотичних Організацій (ВОВПО), склад команди – юнаки та дівчата (5 осіб) віком 13-28 років.

     Початок змагань о 12:00 год. У програмі: фізична підготовка-підтягування на перекладині, силова вправа за 30 сек. качання пресу, 30 сек. віджимання від землі. Вогнева підготовка – стрільба з пневматичної гвинтівки, лежачи, розбір/збір автомата АК на час, наповнення магазину АК на час, кидання гранати ф-1 на влучність, стрільба з автомата АК, метання ножів в мішені, домедична підготовка. Опісля відбудеться нагородження переможців та учасників змагань. Команди прибувають з наметами, кожен учасник повинен мати спальник та каремат. Буде організоване наметове містечко.

      Змагання проводить ГО УНСО Яворів за підтримки Департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА, фінансова підтримка з «Обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 рр. Форма для зголошення – https://bit.ly/2v7OU2l . Контактна особа: Галина, тел.: 097 59 18 400


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь