Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Затверджено план дій сталого енергетичного розвитку Грабовецької ОТГ до 2030 року

Дата: 27.06.2018 11:06
Кількість переглядів: 541

Фото без опису   

       
        План дій сталого енергетичного розвитку Грабовецької об1єднаної територіальної громади до 2030 року затверджено  на засіданні виконавчого комітету 26 червня. Грабовецька громада є підписантом Угоди мерів й взяла  на себе зобов’язання суттєво зменшити викиди СО2 та підвищити енергоефективність на своїх територіях шляхом розробки та реалізації Плану дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату. Підписантами Угоди мерів є 130 міст, селищ та об’єднаних громад в Україні. Це проект, що фінансується Європейським Союзом і має на меті об’єднати місцеві, регіональні та національні органи влади країн Східного партнерства.
    Які саме кроки передбачає  цей план розповів тренер з енергоефективності,  представник Центру ресурсоефективного та чистого виробництва   та "Кластеру Енергії" Василь Прусак. Реалізація Плану дозволить зменшити споживання природнього  газу, електричної енергії, енергоємних матеріальних ресурсів у всіх інфраструктурних секторах громади, поліпшити екологічну ситуацію   та комфортність проживання мешканців. За підрахунками фахівців   очікується, що сумарний акумульований економічний ефект від впровадження ПДСЕРК до 2030 становитиме 9,957 млн. грн. 
        На засіданні виконавчого комітету прийняли ряд рішень, які дозволять бути громаді бути підготовленою до мобілізації.   Зокрема відповідальним особам сільської ради рекомендовано укласти договори з  індивідуальними власниками автомобілів  ОТГ  про надання  автотранспорту для потреб оповіщення військовозобов’язаних і доставка їх до пункту збору Стрийського комісаріату. Також  ухвалено рішення про сам пункт збору Грабовецької сільської ради  та затверджено  його адміністрацію (основний склад) для забезпечення своєчасного оповіщення військовозобов’язаних та постачальників техніки, збору та відправки мобілізаційних ресурсів на пункт збору військового комісаріату у кількості 30 осіб.
      Також було затверджено  Статут комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія  загальної практики сімейної медицини - 1» Грабовецької сільської ради та штатний розпис амбулаторії. Ці  остаточні рішення, які   дозволять  розпочати  роботу сімейному лікарю, з яким мешканці громади зможуть укладати декларації про надання медичних послуг. 
.
  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь