Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Як у школах громади День матері святкували

Дата: 16.05.2018 10:08
Кількість переглядів: 759

Фото без опису           

        Теплом, ніжністю й любов’ю наповнилися серця у всіх учасників свята, яке відбулося 11 травня в початкових класах Конюхівської школи.  Вчителі  другого та третього класів Галина Куришко та Галина Кравців разом зі своїми вихованцями створили для матусь справжнє феєричне дійство, насичене поетичними та музичними вітаннями, сучасними екстравагантними танцями, різноманітними міні - інсценізаціями.

              У сценці «Рахунок для мами»: діти показали, що ціна маминої любові – 0 гривень, 0 копійок, адже материнська любов - безкорислива,  вона робить усе для своїх дітей від щирого серця, не чекаючи нагороди. Тому цього дня діти  дарувати своїм люби ненькам частинку свого маленького серця та подарунки, зроблені своїми руками - прикраси з бісеру та об’ємні аплікації. Закінчилося дійство святковим бульбашковим феєрверком.

           У школі села Довголука святкували День матері у четвер, 10 травня. Учні 5-го класу разом із класним керівником Галиною Брелик провели родинне свято  «Величаємо тебе, мамо».

          До свята діти готувалися заздалегідь: писали твори  про: «Найріднішу в світі – маму», а також малювали портрети своїх мам. Свято розпочалося з молитви – звернення до Діви Пресвятої. Свою  щиру любов діти висловлювали у віршах та піснях. Звучали пісні: «Тата і мами», «Все починається з мами», «Бабуся», «Пісня про матусю», «Ангели земні». Для матерів учні підготували танець «Кадриль». Конкурси за участю матерів та бабусь об’єднали покоління та подумки повернули дорослих до тих далеких часів їхнього дитинства.  Завершилося свято врученням квітів та святковим вальсом із матусею.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь