Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

У школі с. Конюхів трапилась надзвичайна подія

Дата: 07.05.2018 16:11
Кількість переглядів: 635

Фото без опису

      У п’ятницю, 4 травня, у НВК «Конюхівський ЗНЗ І-ІІІ ст. – ДНЗ» провели День цивільного захисту  населення.  До цього заходу готувалися ретельно як педагоги, так і учні школи. Вони усвідомлюють, що від вміння правильно себе поводити у надзвичайних ситуаціях залежить життя і здоров’я тих, хто опинився  поряд. Чи впораються зі складними життєвими викликами конюхівці,  спостерігали гості: директори та заступники Довголуцької та Воле-Довголуцької шкіл, а також працівники Грабовецької сільської ради.

      Розпочався День зі загальношкільної лінійки, де учасників заходу ознайомили з планом дій та показали ролик про надзвичайні ситуації. Учні 10 та 11 класу  на практиці продемонстрували як правильно надавати першу домедичну допомогу. З допомогою жартів та дотепних пісень легше запам’ятати інформацію. Тож команди  кмітливих та винахідливих рятувальників  змагалися між собою. У КВК «Скажемо наше «Ні» всім пожежам на землі»  взяли участь учні 9 та 10 класів.  У цей час наймолодші школярі змагалися у конкурсі малюнку на асфальті  на тему: «Безпека у житті – життя у безпеці». У кожному класі вчителі підготували та провели тематичні уроки присвячені безпеці життя та здоров’я.

         У цей день у школі під  час навчання трапилась надзвичайна подія -  пожежа. Усіх дітей та працівників було терміново евакуйовано. На щастя це було тренування.  

        Після евакуації на подвір’ї школи уже чекала пожежна машина з повною комплектацією. Команда рятувальників Стрийського  РВ  ГУ ДСНС України у Львівській області показала усім присутнім як працюють  пожежники. Діти, особливо хлопці,  з цікавістю слухали гостей, й намагалися хоча б на мить стати пожежниками.

        Завершився День цивільного захисту естафетою між старшокласниками.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь