Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Грабовецька сільська рада поповнилась новим депутатом

Дата: 13.04.2018 15:01
Кількість переглядів: 528

     До Грабовецької сільської ради обрано нового депутата. Вибори відбулися 1 квітня у одномандатному виборчому окрузі № 9 (с. Монастирець).  Нагадаємо Андрій Павляк написав заяву про складання  свої повноваження, яку депутати задовільнили.

    Під час виборів серед двох кандидатів було обрано Михайлюка Володимира Володимировича, який  народився  13 березня 1976 року. Володимир Михайлюк - громадянин України,  має середньо-технічну  освіту, позапартійний, працює електромеханіком на Стрийській дистанції електропостачання Львівської залізниці, проживає в селі Монастирець.

     12 квітня на  черговій сесії сільської ради було визнано повноваження новообраного депутата. І уже цієї сесії Володимир  Михайлюк взяв участь прийнятті важливих рішень.

    Зокрема, було прийнято у комунальну власність громади землі сільськогосподарського призначення поза межами населених пунктів, які нещодавно Уряд передав громадам.

     Депутати також розглянули й прийняли рішення про зміни до бюджету Грабовецької сільської ради на 2018 рік. Розглянули земельні питання, затвердили звіти про оцінку майна дорожнього покриття окремих доріг,  ряд цільових програм, присвоїли назву вулиці у с. Колодниця.

    Також  затвердили Положення про преміювання працівників культури та зміни до штатного розпису працівників Народних домів Грабовецької сільської ОТГ.

     Сільський голова Богдан Барабаш  доповів про вирубку лісу КП «Галсільліс» на території Грабовецької ОТГ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь