Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

До уваги мешканців ОТГ

Дата: 11.04.2018 10:41
Кількість переглядів: 464

 

Фото без опису

      ТОВ “Захід - Агро МХП” повідомляє вас про те, що на полях сільської ради з 10.04.2018 по 20.04.2018р. буде проводитись обприскування посівів ріпаку озимого засобами захисту рослин згідно регламенту застосування пестицидів та агрохімікатів (температура повітря не вище +25СС, відносна вологість повітря не нище 50% та швидкість вітру до 5 м/с).

     Пестициди, їх застосування, норми, кратність обробок у підприємстві відповідає “Переліку пестицидів і агрохімікатів дозволених для використання в Україні”, доповненням до “Переліку” та інструкціям з безпечного застосування пестицидів, які затверджені постановами Міністерства охорони здоров’я і Міністерства екології та природніх ресурсів України.

      Оскільки підприємство сповіщає населення про місце і час обробок пестицидами через сільську раду, то власники пасіки повинні зареєструватись в сільській раді на території якої вона знаходиться. Перевезення (кочівля) пасік до медоносних угідь здійснюється відповідно до ветеринарно-санітарних правил за погодженням з власниками або користувачами земельних ділянок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь