Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

У школі села Довголука відбувся семінар класних керівників

Дата: 19.03.2018 15:32
Кількість переглядів: 589

 

     У п’ятницю 16 березня 2018 р. в Довголуцькій СЗОШ І-ІІ ст. відбувся семінар класних керівників навчальних закладів Грабовецької ОТГ на тему «Стежками Заповідей Божих». Його провели  голова методичного об’єднання класних керівників Наталія Бойко  та класний керівник 8 класу Галина Дума

      Мета семінару - поглибити знання про актуальність Заповідей Божих для сучасної людини; розвивати вміння правильно чинити в різних життєвих ситуаціях; виховувати відповідальність.

      Ведучі розповіли про Закони Божі.  Присутні переглянули презентацію Заповідей.  Діти виконали  пісні «Лине пісня про Ісуса», «Люба матусю і любий татусь»,   «За все тобі я дякую»,  мультфільм  « Не взивай надаремно імені Господа Бога Твого».

       Головне, що Люблячий нас Творець дає ці Десять Заповідей нам зі Свого великого милосердя, через любов до нас немічних, не як обузу і непотрібний тягар, а як інструмент для осягнення щастя і Царства Небесного. Не випадково Ісус Христос наголошує на цих словах: „Хто любить Мене, той заповіді Мої зберігає”. В іншому місці Євангелія читаємо: „А Заповіді Мої не важкі..., бо тягар Мій легкий і ярмо Моє любе...”, „Заповіді, які дають життя тому, хто їх виконує...”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь