Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

До шкільної Грабовецької об’єднаної громади приєдналося 25 першокласників

Дата: 01.09.2017 15:26
Кількість переглядів: 578

 Фото без опису  

  Юрби гамірливої дітвори заполонили шкільні подвір’я.  Пролунав перший дзвінок. Розпочався новий навчальний рік. Першокласники та їхні батьки з хвилюванням переступили поріг школи. Сьогодні вони вперше поринуть у незвіданий світ знань. 
     До шкільної  Грабовецької об’єднаної громади приєдналося 25 першокласників.  На них чекали відремонтовані  класи у школах  с. Конюхів, Довголука та Воля-Довголуцька.  З нагоди свята першокласники отримали подарунки  від компанії  ТзОВ «Захід-Агро МХП»
     Пані Романа, мешканка села Грабовець, не стримує свого хвилювання, адже її дочка Даруся – першокласниця.   Сьогодні вона за руку привела дочку до гімназії імені Маркіяна Шашкевича.  Тут навчаються діти з сіл Грабовець та Дуліби. Сьогодні гімназійну родину поповнили  30 першокласників.  
     Не менш важливе це свято й для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професію та готуватись до вступу у вищі  навчальні заклади. 
     Усі сподівання на те, що День знань стане для школярів початком наполегливої праці, надійним кроком у світ пізнання. Навчальний рік відкриває перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихає успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь