Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Мешканцям Грабовецької ОТГ потрібно підписати  договір на вивезення побутових відходів

Дата: 25.10.2017 15:11
Кількість переглядів: 1098

Фото без опису

Адміністрація КП “Добробут” нагадує про необхідність підписання договору на вивезення побутових відходів:

Шановні мешканці Грабовецької громади!

            Інформуємо Вас, що згідно з чинним законодавством України, власники  або  наймачі,  користувачі,  у тому числі орендарі, джерел утворення побутових відходів, земельних ділянок укладають  договори з юридичною особою, яка визначена виконавцем послуг на вивезення  побутових  відходів та здійснюють оплату таких послуг. До джерел утворення побутових відходів відносяться об’єкти, на яких утворюються побутові відходи (житлові будинки, підприємства, установи, організації та земельні ділянки).

Згідно з рішенням Виконавчого комітету Грабовецької сільської ради від 26.09.2017 виконавцем послуг з вивезення побутових відходів на території сільської ради  визнано КП «Добробут».

Згідно з п.1 ч.3 ст. 20 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», споживач зобов’язується укласти договір на надання житлово-комунальних послуг, підготовлений виконавцем на основі типового договору. Нарахування плати за вивезення твердих побутових відходів буде проводитись на підставі відомостей щодо кількості зареєстрованих за кожною окремою адресом  осіб, з урахуванням наданих споживачами довідок.       

Споживач має право на несплату вартості послуг за період тимчасової відсутності споживача та/або членів сім'ї на підставі письмової заяви і документа, що підтверджує його відсутність - довідка з місця тимчасового проживання, роботи, лікування, навчання, проходження військової служби чи відбування покарання.

Додатково звертаємо увагу на те, що для отримання субсидії на послугу з вивезення твердих побутових відходів після укладання договору з КП необхідно подати відповідну заявку до Управління соціального захисту населення за місцем реєстрації.

Відсутність договору на вивезення побутових відходів у фізичної особи, юридичної особи, підприємця є порушенням Законів «Про відходи», «Про житлово-комунальні послуги», «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою території і тягне за собою адміністративну відповідальність.  В разі не укладення договору КП  Добробут звернеться до суду для винесення рішення про зобов’язання укласти договір про надання послуг з вивезення побутових відходів.

Прохання до громадян, юридичних осіб, підприємців, які не заключили договір на вивезення побутових відходів, звернутися КП «Добробут» за адресою с. Грабовець, вул. Лопатинського 121 для укладення такого договору.

Документи необхідні для укладання договору про надання послуг з вивезення побутових відходів (для населення):

1. Паспорт громадянина України (ксерокопія);
2. Ідентифікаційний номер (ксерокопія);
3. *Документи на пільги для мешканців будинків приватного сектору (ксерокопія).
4. **Для мешканців квартир, які відносяться до ОСББ та ЖБК додатково – довідка голови комітету про кількість фактично проживаючих осіб (оригінал);
5. ***Для мешканців будинків приватного сектору довідка від сільської ради  про кількість фактично проживаючих осіб (оригінал);

Плата вноситься на розрахунковий рахунок Виконавця КП “Добробут”

26004300505137 ВАТ «Ощадбанк», МФО – 325796, код  ЄДРПОУ  40458205

Телефон для довідок – 67198        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь