Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Медики Грабовецької ОТГ відзвітували

Дата: 07.07.2017 15:08
Кількість переглядів: 496

   Фото без опису

     6 червня  на засіданні виконавчого комітету Грабовецької сільської ради керівники ФАПів доповіли про свою роботу у 2016 році. Фельдшерсько-акушерські пункти знаходиться у кожному селі, що входить до об’єднаної громади й надає первинну медичну допомогу місцевому населенню.  

     Раз у місяць  у ФАПах  проводиться  прийом педіатра, при необхідності консультації терапевта. У минулому році працював пересувний флюорограф. Фельдшери ведуть прийом та ходять на виклики до хворих,  виконують лікарські призначення, вимірюють тиск, надають допомогу мешканцям похилого віку, здійснюють контроль за профілактичними щепленнями. При потребі скеровують пацієнтів до фахівців другої ланки.

     Як зазначають самі працівники ФАПів, на даний час вони  можуть надавати допомогу населенню ОТГ у повному обсязі, оскільки усі необхідні  ліки у них є й вони не переживають, що віддають останню ампулу чи таблетку. Також Грабовецької сільської радою було закуплено медичне обладнання на загальну суму 121 000 грн. Зараз ведуться ремонтні роботи у чотирьох з шести ФАПів.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь