Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

У с. Грабовець юні актори показали виставу "Сватання на Гончарівці"

Дата: 02.01.2017 14:25
Кількість переглядів: 622

     

          У перший день нового року у Народному  домі с. Грабовець відбулося справжнє театралізоване свято.  Виставу  "Сватання на Гончарівці" показав дитячий театр, який створений  при Народному домі с. Конюхів. Комедія у двох діях тривала впродовж двох годин. Весь цей час діти  жартували, співали й  танцювали. А глядачі  обдаровували їх щирими усмішками та оплесками. Юні актори показали усю свою майстерність, тож варто відзначити усіх учасників та їхнього керівника Віру  Усарську. У головних  ролях виступили:

Прокіп Шкурат - Роман Волков

Одарка - Іванна Гасин

Уляна - Романа Андріїв

Стецько - Петро Дубляк

Олексій - Дмитро Горик

Осип Скорик - Дмитро Струк

Павло Кандзюба - Назар Греб

Сосюрчиха - Настя Комарницька

Тиміш - Віталій Криворучко 

            Після вистави до мешканців села Грабовець звернувся голова ОТГ Богдан Барабаш.  У своїй промові він зробив коротенький підсумок минулого року й розповів про своє бачення розвитку села. У планах розвиток центру села Грабовець, де має бути дитячий садок, сучасний спортивний майданчик, торговий центр тощо.

             Голова розповів про проекти,  які вже реалізуються. Зокрема, завдяки інвестиціям "Нової пошти" має суттєво змінити свій зовнішній вигляд в'їзд  у село. Тут мають з'явитися тротуари, сучасне освітлення, великий дитячий майданчик. Також розпочалися роботи з реконструкції зовнішнього освітлення. Цей проект розрахований на три роки й передбачає реконструкцію освітлення у всіх шести селах громади.

             Богдан Барабаш запевнив, що він та усі працівники апарату сільської ради відкриті до спілкування  й завжди готові відповісти на питання  громади.  На завершення голова попросив людей долучитися до збору допомоги нашим військовим, адже завдяки їм ми сьогодні можемо спокійно зустрічати Новий рік та святкувати Різдво.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь