Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

У Конюхівському НВК відбулося метод об’єднання вчителів початкових класів

Дата: 07.11.2017 12:53
Кількість переглядів: 664

 Фото без опису  

     У п’ятницю, 3 листопада, у Конюхівському НВК відбулося метод об’єднання вчителів початкових класів.  Такий офіційний і здавалося б, серйозний захід перетворився на справжнє свято.  Спочатку педагоги обговорили питання особистісного розвитку учнів. Йшлося про те, що немає не талановитих дітей, до кожної дитини потрібно мати індивідуальний підхід й розвивати їхні особистості.

       Голова методичного об’єднання вчителів початкових класів Ліда Тивонович виступила з доповіддю «Педагогіка Сухомлинського В.О. – педагогіка ХХІ ст.», Наталія Дрозд підготувала презентацію  «Творча спадщина В.О. Сухомлинського у діалозі з актуальними проблемами сучасної початкової школи». Психолог Ірина Ільків розповіла про психолого-технологічні основи педагогічної роботи в початковій школі.

         Вчителі початкових класів перейняли досвід колег з Хмельниччини й у свої класних кімнатах створили куточки родини, які представили гостям.  «Лелеча родина», «Родина бджілок», «Гроно калинове». «Квіткова родина» - такі куточки бачать діти й батьки коли заходять в клас, Це створює домашню  атмосферу в класі й відчуття родини, допомагає учневі відчувати затишок і впевненість, що сприяє краще засвоювати матеріалу.

Далі перед гостями та батьками постало дійство свята «Осінній вернісаж», учасниками якого були учні та вчителі Галина Куришко, Галина Кравців, Марія Візнюк. В ефірі телеканалу «Осінь» показували  репортажі з осіннього городу, саду, поля та лісу. Їхні мешканці овочі, фрукти, жовте листя, лісові тварини демонстрували свої таланти. Вони і співали й танцювали, розказували вірші, загадки, казки. А ще разом робили смачний, корисний й поживний осінній салат – венігрет. Уже після виступу діти скоштували не тільки салат, а смачні пиріжки, які спекли герої казки півник і мишенята Круть та Верть. На завершення свята гості взяли участь майстер-класі, де навчилися робити квіти з осіннього листя.

        Така яскраве осіннє дійство створили завдяки  співпраці педагогів  та батьків. Освітяни віднайти й показати акторські здібності дітей. А батьки подбали про костюми для дітлахів й зробили усе, щоб їхні діти були чарівними й неперевершеними.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь