Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Напередодні Дня вчителя школи Грабовецької ОТГ отримали нові ноутбуки, принтери й проектори

Дата: 02.10.2017 11:57
Кількість переглядів: 635

Фото без опису       

      У п’ятницю,  напередодні  Дня вчителя,  до освітян Грабовецької ОТГ завітав сільський голова Богдан Барабаш,  щоб привітати  їх з професійним  святом та вручити довгоочікувані  подарунки для шкіл. 
      20 ноутбуків, 2 проектори та 2 універсальних принтера привезли у Конюхівську та Довголуцьку школи представники Грабовецької сільської ради. У цей час у школах відбувалися святкові концерти, де учні вітали своїх вчителів. Діти підготували зворушливі ролики про свої педагогів, про лагідні вчительські очі й  ніжну усмішку. Щоб вчителі по-справжньому відчули свято для них організували конкурси  з танцями й піснями, які супроводжувались гучними оваціями. А ще багато теплих слів, щира подяка й найкращі побажання звучало на адресу вчителів. 
       Квіти та теплі слова вітання освітяни приймали і від представників Грабовецької сільської ради. За віддане служіння улюбленій справі, невпинний творчий пошук, наполегливість і високий професіоналізм, за благородне покликання сіяти мудрість і знання  та з нагоди професійного свята - Дня працівника освіти  сільський голова Богдан Барабаш кращих педагогам вручив грамоти.  З нагоди професійного свята всі вчителі отримали  премію у розмірі 100 відсотків від посадового окладу.

Фото без опису
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь