Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Відбулася презентація комунального підприємства Грабовецької сільської ради.

Дата: 02.12.2016 11:52
Кількість переглядів: 732

      Фото без опису  

      1 грудня відбулася презентація комунального підприємства Грабовецької сільської ради. Своє бачення завдань та стратегії такого підприємства презентував Ігор Брик
       Метою  створення комунального підприємства є  розвиток інфраструктури Грабовецької ОТГ та забезпечення комфортного простору життя громадян. Діяльність підприємства дозволить  економити бюджетні кошти громади та поповнювати бюджет за рахунок надходжень.  Крім цього це створення нових робочих місць.
       Насамперед  підприємство буде займатись  благоустроєм та озелененням території, сортуванням твердих побутових відходів, забезпечувати функціонування закладів гуманітарної сфери.  В майбутньому на нього також покладатимуться обовязки організації  пасажирських перевезень.
       Планується, що підприємство буде проводити ремонт та очищення доріг,   забезпечувати освітлення вулиць,проводити роботи з ремонту та обслуговування об"єктів інфраструктури. У планах  також  апробація та запуск у дію об"єктів альтернативних джерел енергії.
       Варто зазначити, що сесією  Грабовецької сільської ради  26 лютого 2016 року було прийнято рішення про створення Комунального підприємства "Добробут" та затверджено Статут підприємства. Також було проведено його державну реєстрацію. На даний час розробляються стратегічні напрямки діяльності, структура підприємства, дорожня карта першочергових дій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь