Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Представники Грабовецької ОТГ взяли участь у Міжнародному економічному форумі

Дата: 31.10.2017 11:52
Кількість переглядів: 1041

Фото без опису

      Впродовж двох днів  26 та 27 жовтня ? у Львові проходив  Міжнародний економічний форум «Львівщина – локомотив промислової революції в Україні». Форум відбувався на стадіоні «Львів Арена». Відкривали форум Степан Кубів, перший віце-прем’єр-міністр України, Голова ЛОДА Олег Синютка та голова ЛОР Олександр Ганущин.

     Серед учасників форуму – інвестори, підприємці, дипломати, представники міжнародних фондів, бізнес-асоціацій та банків. Участь у форумі також взяв і представник Грабовецької ОТГ

     У перший день відбудуться чотири пленарні засідання. На форумі обговорюватимуть реформи в Україні, реалізацію сучасної економічної політики, відкритість влади та формування бази професійно-технічних кадрів. 27 жовтня учасники спілкуватимуться про агропромисловий розвиток, експорт, туризм, міжнародні відносини, енергозбереження та розвиток інфраструктури.

      «Сталий енергетичний розвиток громад Львівщини: шлях до успіху» - цю тему обговорювали у секції 2, де учасником був  спеціаліст І категорії з економічних питань Грабовецької сільської ради Романа Лев-Караєва.

      Насамперед обговорили  ключові ініціативи та інструменти для реалізації сталої енергетичної політики у Львівській області, де розглянули можливі механізми фінансування заходів з підвищення енергоефективності для бюджетних установ. У Львівській області є практичний досвід реалізації сталої енергетичної політики.   Тож під час форуму говорили про кращі практики енергоефективних  проектів,  співпрацю з громадами для реалізації об’єктів альтернативної та відновлювальної енергетики. Зокрема йшлося про спільний проект трьох громад Грабовецької, Магерівської  та Судововишнянської ОТГ.  Він спрямований на  вирощування енергетичних культур, зокрема енергетичної верби, й переведення теплопостачання  будівель бюджетних установ на місцеве біопаливо. Даний проект бере участь  в конкурсі проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь