Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Відбулася чергова сесія Грабовецької сільської ради

Дата: 15.03.2017 11:34
Кількість переглядів: 468

 Фото без опису      

         14 березня відбулася сесія Грабовецької сільської ради. Серед  питань, які розглядалися, вступ Грабовецької сільської ради в Асоціацію органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад». Депутати підтримали членство в Асоціацію та уповноважили сільського голову Богдана Барабаша представляти у ній Грабовецьку сільську раду. Депутати затвердили деякі  зміни до бюджету Грабовецької ОТГ.

          Рішенням сесії було  прийнято в комунальну власність Грабовецької сільської ради музею-садиби Олекси Гасина в с. Конюхів Стрийського району та прилеглої до нього земельної ділянки.  Цей будинок був переданий громаді договором дарування нащадком Олекси Гасина Володимиром Гасином.

          Депутати затвердили ряд Цільових програм, Положення про взяття на облік та передачу в комунальну власність безхазяйного майна, а також  Положення про порядок продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення під об’єктами нерухомості на території Грабовецької сільської ради та встановлення розміру авансового внеску. Рішенням сесії Грабовецької сільської ради Ігоря Брика призначено директором комунального підприємства «Добробут» Граьовецької ОТГ.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь