Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

У с. Воля-Довголуцька відбулося свято «Між нас тобі, Тарасе, жити»

Дата: 14.03.2017 11:12
Кількість переглядів: 722

     Фото без опису

     У неділю, 12 березня, у Народному домі с. Воля-Довголуцька відбувся вечір присвячений  дню народженню великого українського українського поета Тараса Шевченка. Свято під назвою «Між нас тобі, Тарасе, жити» спільно підготували й провели працівники культури та освітяни.

      Геній українського слова залишив нам  у спадок свої національні духовні надбання – твори і світлу пам’ять про себе. Ведучі вечора  Тетяна Ковтанюк та Марта Білан розповідали про життя і творчість великого Кобзаря, а читці декламували Шевченкові поезії. Учасники дитячого драматичного гуртка провели інсценізації вистави  «Мати і Тарас». Особливо гаряче аплодували глядачі учасникам, які виконували  постановки  «Тарас і Катруся», «Оксана і Тарас».  

     Впродовж свята своїм співом тішив глядачів жіночий вокальний ансамбль, які виконували пісні на слова Тараса Шевченка «Реве та стогне Дніпр широкий», «Думи мої думи», «Заповіт». «Така її доля» та ін.

      Присутні також мали змогу оглянути книжкову виставку під назвою «Вічний як народ». На завершення учасникам та організаторам дійства подякував голова Грабовецької ОТГ Богдан Барабаш.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь