Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

У школах пролунав останній дзвінок

Дата: 26.05.2017 18:00
Кількість переглядів: 890

     Фото без опису

     26 травня,  в школах пролунав останній дзвінок. Для багатьох він сповістив про закінчення навчального року, а для випускників - це останній шкільний дзвінок, прощання зі школою, з безтурботним дитинством та початок нового, дорослого життя. 
      Цьогоріч у школі с. Конюхів  13   одинадцятикласник офіційно попрощалися із шкільними партами та стінами рідної школи. Також 17 учнів закінчили 9-й клас, здобувши базову середню освіту. Зі  школою  с. Довголука попрощалися  9 випускників – учні 9 класів. Одна випускниця закінчила   з відзнакою. А початкову школу с. Воля-Довголуцька закінчили 3  учні.
     Слова подяки звучали на адресу вчителів та батьків за працю та віддане дітям тепло. З рук випускників у небо злетіли блакитно-жовті кульки, як символ відльоту дитинства та щасливого польоту у майбутнє, які востаннє сьогодні переступили шкільний поріг.
      На урочистому святі в кожній школі побували почесні гості, були відзначені грамотами та подарунками найкращі учні, переможці олімпіад, різноманітних оглядів, конкурсів та змагань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь