Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

У школі села Конюхів Миколая зустрічали смачно і багато

Дата: 19.12.2017 10:31
Кількість переглядів: 1373

 Фото без опису

      З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – день Святого Миколая. З нетерпінням на Святого чекали й учні Конюхівського НВК, які влаштували справжнє свято.

        18 грудня  2017р.  у  дошкільну групу НВК завітав Святий Миколай, який роздав дітям солодкі гостинці.   Для учнів початкових класів проведено театралізоване дійство «З неба у святкових шатах Миколай іде до хати», яке підготували учні 1 класу із класним керівником Тивонович Л.В.  Свято розпочали казкові герої – Фея та Білосніжка  з гномиками.   Незабаром  прийшов Святий Миколай з подарунками.  Роздаючи солодощі, він бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не  сваритися.

        З ініціативи учнівського самоврядування  відбувся «солодкий» ярмарок «Шкільна родина», у якому брали участь учні 5-10 класів. З самого ранку з пакуночками у руках несли учні та батьки різноманітні смаколики. Усі старанно готувались, випікали самостійно або із батьками щось корисне та вишукане, одним словом особливе. Так смачно у школі не пахло ніколи! Розмаїття домашніх виробів не просто радувало погляд, а й шлунок. Не перелічити дивовижно смачних та яскраво оформлених тістечок, тортиків, пампушків, кексів,  желе, різних канапе… і все таке смачненьке та недороге!

         Під час ярмарку у фойє яблуку ніде було впасти від відвідувачів,готових купити все,що так дбайливо та смачно приготували діти та їх батьки. Лунала музика, хтось вигукував і рекламував свій товар, хтось торгувався – було гамірно та весело! Продавцями були самі діти – і в цьому вони проявили неабиякий хист.

         Тому й захід видався цікавим та різноманітним, багатим на маленькі кулінарні шедеври. Усі вдосталь наїлись солодкого, що забезпечило чудовий настрій на весь день.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь