Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Першовересень гостинно запросив до Країни Знань…

Дата: 02.09.2016 10:06
Кількість переглядів: 610

Фото без опису

Хоч як не жаль розлучатись було з веселим літечком , кожен учень , мабуть,  чекав початку навчання як великого свята. Осіння симфонія ніжно лунала сьогодні і в НВК «Конюхівський ЗНЗ І-ІІІ ст.- ДНЗ».Фото без опису

Сьогодні кожен з нас, перегортаючи сторінки свого життя, зупиниться на тій, що має назву "школа". І линуть тоді думки приємні, життєрадісні, і защемить серце, бо згадаєте своє дитинство, юність, своїх кращих друзів, своїх порадників і наставників – учителів. До нашої шкільної родини влилось сьогодні гомінке і непосидюче поповнення – 11 першокласників, яких на порозі НВК зустріла перша вчителька- Кравців Галина Теодорівна. Беручи маленьких школярів за руку , щиро пообіцяла впевнено вести їх Країною Знань, долаючи всі перешкоди.

Хвилиною  мовчання було вшановано пам'ять тих, хто віддав своє життя за волю і незалежність нашої держави, хто боровся за мирне небо, за можливість зростати та навчатись у вільній країні, адже їхні душі журавлиним ключем полинули у вирій вічності, ставши нашими Ангелами – Охоронцями.

Сьогоднішнє свято стало особливим і для наших одинадцятикласників. Цей навчальний рік буде для них роком роздумів, наполегливої праці та духовного зростання.

Існує давня традиція розпочинати шкільний рік дзвоником, який цього річ принесли до НВК дві казкові мишки разом із буквариками.

Перші уроки, присвячені 25- річчю незалежності України, класні керівники провели цікаво, змістовно з використанням тематичних презентацій.

Особливим був перший урок – знайомство «Це наше і це твоє» для першокласників. Маленькі школярики створили у формі флешмобу символічне сонечко з промінчиками – іменами, познайомилися з правилами учнів, отримали бандероль з першими підручниками та побажання від батьків на символічних зірочках, які будуть ясно світити їм впродовж одинадцяти років на безмежному небосхилі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь