Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Оголошено початок відбору до Школи лідерів громад

Дата: 31.05.2017 09:47
Кількість переглядів: 634

Українська школа політичних студій оголошує набір до участі у програмі Школи лідерів громад  за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

З 29 травня по 12 червня 2017 року триває реєстрація аплікантів конкурсу на участь у програмі Школи лідерів громад. Програма направлена на розвиток та посилення ефективності місцевих громад через залучення голів об'єднаних громад, представників місцевого самоврядування, громадянського суспільства та волонтерських ініціатив, активної молоді до участі у прийнятті якісних управлінських рішень на місцевому рівні. За результатами конкурсу буде відібрано дві групи учасників. Кожна група відібраних учасників пройде навчальну сесію протягом чотирьох днів. 

До участі у конкурсі запрошуються кандидати, які:

• є представниками місцевого самоврядування всіх рівнів, головами об‘єднаних територіальних громад, місцевими активістами та волонтерами;

• мають значні професійні здобутки; 

• займають активну життєву позицію;

• демонструють лідерські якості;  

• володіють потенціалом плідного використання знань, отриманих в рамках проекту, на користь суспільству; 

• мають кредит довіри та підтримку громади; 

• є громадянами України, які мають вищу освіту.

Відбір учасників здійснюється у два етапи:

Етап I: Заповнення заявки 

Заявку на участь у Школі лідерів громад УШПС можна подати тут. Заявки приймаються до 12 червня (включно). Документи, що надіслані після вказаного терміну, не будуть прийматися до розгляду.

Усім кандидатам буде надіслано підтвердження про отримання заявки протягом трьох робочих днів. Якщо Ви не отримаєте підтвердження, звертайтеся до Валерії Якушко на адресу: valeria@usps.org.ua або телефоном: +38 044 531 37 68.

Етап II. Співбесіда

До визначеного терміну будуть відібрані кандидати, які відповідають критеріям учасника Школи лідерів громад УШПС. Для з'ясування додаткових деталей успішним кандидатам може бути призначена співбесіда. Співбесіда проводиться по телефону експертами УШПС. Кандидати, яким призначили співбесіду, мають однакові шанси на вступ у порівнянні з кандидатами, з якими співбесіду проведено не було. 

На підставі результатів конкурсу буде відібрано учасників Школи лідерів громад Української школи політичних студій та сформовано резерв.

Інформація, яку Ви зазначаєте у заявці, є конфіденційною та не підлягає поширенню. Розгляд аплікаційних форм здійснюється послідовно та неупереджено членами Відбіркової комісії. Рішення Комісії є колегіальним. Організатори залишають за собою право не надавати пояснень щодо рішень, прийнятих членами Комісії.  

Календар відбору учасників Школи лідерів громад 2017 року:

29 травня – 12 червня І тур
12 - 15 червня Обробка анкет, призначення співбесід
15 – 19 червня II тур
19 червня Оголошення результатів

Сесії Школи лідерів громад 2017 року відбудуться у період з 06 по 16 липня 2017 року (попередньо).

Якщо у Вас виникають додаткові запитання, будь ласка, звертайтеся до Валерії Якушко на адресу: valeria@usps.org.ua  (тема “Question”) або  тел.: +38 044 531 37 68 (офіс).

Джерело  http://decentralization.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь