Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Розп’ята і нездоланна любов

Дата: 12.07.2016 09:01
Кількість переглядів: 666

Фото без описуКолектив художньої самодіяльності Народного дому села Любинці ось уже вкотре презентує  на сценах сіл Стрийщини свою майстерність. В час посту вони підготували театралізоване дійство, що відтворює страсті нашого Спасителя. 

Цього разу вони вирушили із виставою «Розп’ята і нездоланна любов» в Народні доми сіл Нижня Стинава, Грабовець, Конюхів. У виступі взяли участь і наймолодші учасники: Богданна Гладій, Тарас Кошіль, Максим Заліщук, Василина Маліченко, Оксана Пристай, Ілона Савчин, Вікторія Турій, Марія Скрипець, Тетяна Данилів та Анюта Шайбнер.

Церковний хор під керівництвом художнього керівника Олега Івлєва виконував страстні пісні «Під хрест твій стаю», «Страдальна мати», «Люди ж мої, люди», «Хрест у трояндах», «Вечори твоєї тайна» та інші, а у виконанні дуету Іванни Осташ та Алли Яворської -  «Вже зближається година», «Маріє гляди», «Голгофо».

Цей духовний захід ще раз навернув усіх присутніх до роздумів про велику любов Бога до нас, який заради нашого спасіння перетерпів тяжкі муки на Хресній дорозі і життя Своє віддав задля спасіння душ наших.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь